O nás

Běhejme a pomáhejme útulkům, z.s. je nezisková organizace pomáhající týraným a opuštěným zvířatům v celé České republice. Za období působení jsme pomohli více jak 200 útulkům částkou přesahující 20 miliónů korun! Chceme být oporou zvířat, potřebují-li pomoc. Každá bytost v nouzi má stejné právo na ochranu. Přidejte se k nám a staňte se stálým dárcem. Napište smutným příběhům dobrý konec!

Petr Sokolík

Jak pomáháme

Poskytujeme finanční pomoc útulkům

Finanční dary nám umožňují co nejrychleji pomoci útulkům a dalším zařízením. Hradíme finančně náročné operace, na které útulky nemají prostředky a nutnou operaci by odložily. Včasná a rychlá léčba znamená zachráněné životy zvířat.

Pomáháme útulkům po živelných škodách

Pomáhali jsme útulkům po tornádu, vichřicích nebo povodních. Neztrácíme drahocenný čas vyhlašováním sbírky, ale reagujeme okamžitě. Dodali jsme útulkům například nové kotce, které poničila vichřice, poslali peníze na nákup krmiva, když se jejich skladem prohnala voda.

Kastrujeme venkovní kočky

Vytvořili jsme kastrační program pro opuštěné kočky a kocoury, jehož cílem je omezit utrpení nechtěně narozených koťat a humánní cestou snížit počet toulavých koček, které živoří na ulicích.

Bojujeme proti týrání zvířat

Vždy jsme bojovali proti týrání zvířat a množírnám. Aktivně pomáháme lidem řešit případy týraných zvířat. Bojujeme peticí a aktivitou proti žebrání se zvířaty ve městech.

Podpořte zvířata DMSkou

Přispějte na dobrou věc jednoduše a bez závazků. Přispět můžete buď jednorázově nebo pravidelně (měsíčně). Více informací ...

Vybrané peníze se spravedlivě rozdělují mezi předem vybrané útulky a spolky pro opuštěné či týrané pejsky, kočky, koně a hospodářská zvířata.

Přejít nahoru